Integration med Hænger.dk

Introduktion

Med vores integration kan du gøre det muligt for besøgende på din hjemmeside at lave en beregning vha. Hænger.dk. Selve beregningen vil ske på Hænger.dk, men du kan forudfylde dele af siden for dem. Så hvis du f.eks. sælger trailere, og din besøgende gerne vil tjekke om han må køre med en bestemt trailer sammen med hans nuværende bil, så kan du lave et link til Hænger.dk hvor du medsender de tekniske oplysninger om traileren. Når den besøgende følger linket vil Hænger.dk åbne, og oplysningerne om anhængeren vil være forudfyldt, og han skal bare indtaste nummerpladen på sin bil for at lave en beregning. Du kan endda også have et tekstfelt på din hjemmeside hvor den besøgende kan indtaste sin egen nummerplade, og så sende det med også. Så vil den besøgende se resultatet så snart at han kommer ind på siden.

Hvordan det gøres

For at medsende ekstra oplysninger, skal de tilføjes til linket. Der er en speciel syntaks som du skal følge. For at forklare den, bruger vi et eksempel på et link som medsender en nummerplade og tekniske oplysninger om anhængeren:

http://www.hænger.dk/#b=FB33296&att=1000&akv=500

Den første del af linket er et helt almindeligt link som du kender det med en internetadresse. Efter internetadressen kommer der et '#' tegn. Og det er efter dette tegn at de ekstra oplysninger angives. I eksemplet bliver der sat tre felter, adskilt af '&' tegn. Her er det samme link, men med mellemrum for at gøre det lidt lettere at se:

http://www.hænger.dk/ # b=FB33296 & att=1000 & akv=500

Linket indeholder disse tre felter:

  1. b=FB33296
  2. att=1000
  3. akv=500
På venstre side af '=' tegnet står navnet på feltet som skal sættes, og på højre side står værdien som feltet skal sættes til. I eksemplet her sættes felterne b, att og akv. Disse navne er forkortelser, og længere nede på siden er der en liste over alle forkortelser og hvad de betyder. Men lige nu er det nok at vide at 'b' er bilens nummerplade, 'att' er anhængerens tilladte totalvægt, og 'akv' er anhængerens køreklare vægt.

Når man åbner linket vil bilens nummerplade blive udfyldt, og de to felter med tekniske oplysninger om anhængeren vil også blive udfyldt. Hvis beregneren har alle de nødvendige oplysninger til at lave en beregning, så starter beregneren automatisk en beregning så snart at siden åbnes, og viser resultatet.

Liste over felter

Her er en liste over alle felter som kan sættes.

Forkortelse Feltnavn
b Bilens nummerplade
btt Bilens tilladte totalvægt
btub Bilens tilladte tilkoblingsvægt uden bremser
btmb Bilens tilladte tilkoblingsvægt med bremser
btv Bilens tilladte vogntogsvægt
a Anhængerens nummerplade
att Anhængerens tilladte totalvægt
akv Anhængerens køreklare vægt, eller egenvægt
Man kan enten angive nummerpladen eller de tekniske oplysninger. Hvis man angiver begge dele vil nummerpladen blive prioriteret frem for de tekniske oplysninger.

Det er helt gratis at gøre brug af vores integrationsmulighed, og du skal ikke registrere dig eller gøre noget andet på forhånd. Du kan bare starte med at bruge den. Hvis du gør brug af integrationsmuligheden, så vil jeg dog gerne bede dig om at indsætte et almindeligt link til Hænger.dk også, et sted på din side. Det er ikke et krav, men jeg sætter pris på det.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.